Om företaget

Hej jag heter Dennis Kleen och jag är en av 2 delägare i Gästriketryckservice. Jag flyttade hit från Sandviken 2015 och köpte tillsammans med min medarbetare Gästriketryckeserivce årskiftet 17/18. Det är jag som gör det fysiska jobbet på företaget medans min medarbetare står för pappersarbetet.
5 snabba frågor till Dennis.
1. Vad gjorde så att du fick upp ögonen för Gästriketryckservice?
Jo det var faktiskt så att mitt fotbollslag Norrsundets If hade vunnit division 5 i fotboll och jag fick uppgiften att skaffa tröjor med texten Norrsundets if seriesegrare 2017 och då vände jag mig till GT. När jag kontaktade GT fick jag veta att den dåvarande ägaren ville sälja och då satsade jag då jag alltid haft ett intresse i tryckeri och företagsamhet.
2. Vad hade du för relation med tryckeri innan du köpte Gästriketryckservice?
Jag har under hela min uppväxt haft människor som tryckt i närheten. När jag kom upp i tonåren så gick jag understundom till en bekant som ägde ett tryckeri och tryckte mina egna fotbollströjor och då fick jag upp ett intresse för konsten att trycka.
3. Vad har du för intresse utanför jobbet?
Sport! Jag har själv spelat ishockey och spelar just nu innebandy och fotboll i Norrsundets if. Förutom det gillar jag att umgås med nära och kära sen tycker jag historia är intressant.
4. Vad var du bäst respektive sämst på i skolan?
Engelska och historia var jag faktiskt duktig på, sämst var jag på musik.
5. Var ser du dig själv och GT om 10 år?
Jag skulle gärna se att GT finns på fler platser runt om i Sverige i både städer och på landsorten. Men det viktiga för mig är att GT är det naturliga valet för den lilla idrottsföreningen, småföretaget och privatpersonen. På ett personligt plan så vill jag gärna ha bildat familj och satt ner rötterna här i Bergby.

Klicka HÄR för att se vart vi håller till.